Kurban bayramı yaklaşıyor bıçaklarınız hazır mı?

11 Eki

2011 yılının Kurban Bayramı 06 Kasım Pazar günü. Haliyle çok bir zaman kalmadı. Kurban bayramında kutsal görevimizi yerine getirirken ihtiyacımız olan en önemli şey ise keskin bıçaklar. Böylece hem kendimize hem de kurban hayvanına zahmet vermeden yapmış olduğumuz ibadetin ecrini görebiliriz.

Sürmene bıçakları yıllardır kurban zamanında aranan bıçaklardandır. Her kurban bayramından önce fabrika ürünleri yetiştirememektedir. Peki kurbanda en çok lazım olabilecek hangileridir. Öncelikle et doğrama ve kelle kesme için ideal olan 20 cm ağıza sahip olan Sürbısa 61040 bıçağı veya 21,5 cm ağızlı Sürdövbisa Kasap Bıçağı son derece idealdir. Deri yüzme için Sürbısa 61009, kemik sıyırma için ise Surbisa 61011 ideal bıçaklardandır. Etleri mutfakta parçalamak ve yemeklik yapmak için ise ideal mutfak bıçağı olan Surbisa 61001 size yetecektir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: